SuperShopper-tour helpt goede keuzes maken

Voor basisschoolleerlingen en leerlingen uit het voortgezet onderwijs was er al een SuperShopper speurtocht. Behalve rondleidingen in de supermarkt, is deze ook als spel online beschikbaar.

Voor volwassenen ontwikkelde het...

Thuis kokkerellen wordt steeds populairder. De invloed van mensen als Jamie Oliver speelt daarin een rol, maar zeker ook het toenemende assortiment aan versproducten in supermarkten. Overal komt u compleet uitgeruste verspleinen en zuivelafdelingen tegen, een keur aan voedingsmiddelen om uw gezin of uw gasten een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Of om uzelf mee te verwennen.  

Ook al woedt er in u een vurige passie voor koken, u hebt er vast niet iedere dag tijd voor. Het is tenslotte niet iedere dag weekend. Toch is het wel mogelijk om iedere dag een culinair hoogstandje op tafel te zetten. Of u nu alleen bent, of met een groot gezin aan moet schuiven. Veel werk is u al uit handen genomen dankzij bijvoorbeeld gekruide aardappelschijfjes, gemarineerd vlees en een wokgroentemix. En de beschikbare recepten zijn eindeloos.

Kortom, u kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Of u nu uren in de keuken wilt staan, of in een handomdraai een gezond gerecht klaar wilt hebben. Koken met passie gaat om het koken met lekkere versproducten. Bezig zijn met recepten die je doen watertanden.

Zoek op deze sites naar de lekkerste recepten!

Geen suiker en tot 25% minder zout in ‘zomergroenten’

Vanaf de oogst van 2017 en 2018 voegen producenten van groenteconserven en supermarkten minder zout

26 juni 2017
Jumbo zet in op verbeteren gezondheid van medewerkers

Jumbo zet dit jaar vol in op gezondheid. Niet alleen voor klanten in de winkels, maar ook voor haar...

24 februari 2017
SSK supermarkten houden vezelactie

SSK supermarkten Jumbo Verberne in Wageningen en Albert Heijn Driessen in Elst organiseren...

08 februari 2017
JUMBO maakt van goede voornemens geslaagde voornemens
30 januari 2017

MEER NIEUWS >